تفاوت تجهیزات آشپزخانه صنعتی استیل صدف - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف
تفاوت تجهیزات آشپزخانه صنعتی استیل صدف با رقبا
فوریه 1, 2021
هزینه های راه اندازی آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف
آشپزخانه صنعتی و هزینه های راه اندازی آشپزخانه صنعتی
فوریه 3, 2021

طراحی آشپزخانه صنعتی

طراحی و چیدمان آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف

طراحی و چیدمان آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف - steelsadaf

طراحی آشپزخانه های صنعتی

طراحی چیدمان آشپزخانه صنعتی

 

گروه صنایع استیل صدف بعنوان بزرگترین تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی، علاوه بر طراحی، تولید و ارائه تجهیزات صنعتی ، طراحی آشپزخانه های صنعتی و چیدمان آن را نیز توسط مشاوران خود انجام میدهد.

شما مشتریان عزیز در صورت نیاز به طراح آشپزخانه خود کافیست با ما تماس بگیرید.

 

 

برخی از آشپزخانه های صنعتی فقط کار می کنند.

 ظروف نزدیک به هم هستند.

 درها به روش صحیح باز می شوند.

 و جریان تهیه ظروف به خوبی کار می کند.

 و احتمال برخورد مردم و همه تجهیزات را کاهش می دهد.

 

 این امر تا حدی با داشتن یک آشپزخانه صنعتی که با طراحی زیبا و آراسته، طراحی شده است، بدست می آید.

 این طراحی به حداکثر بهره وری و راحتی و همچنین بهبود بهداشت غذا و ایمنی خدمات بسیار ارزشمند است.

 در نهایت ، چیدمان آشپزخانه صنعتی شما می تواند تعیین کند که غذا با چه سرعت و کارآیی تهیه و به مشتریان ارائه می شود.

 این مقاله به شما کمک می کند تا چیدمان آشپزخانه صنعتی بهینه ، صرف نظر از بزرگ بودن آشپزخانه یا تعداد پرسنل ، کمک کند.

 اگرچه برخی از توصیه ها مربوط به اندازه های خاص آشپزخانه خواهد بود ، اما بیشتر آنها براساس اصول جهانی است.

 

پنج ستون طراحی آشپزخانه صنعتی

برای طراحی آشپزخانه صنعتی باید پنج زمینه اصلی را در نظر گرفت.

تمام مشاغل باید هنگام تصمیم گیری در مورد چیدمان آشپزخانه به آنها مراجعه کنند تا اطمینان حاصل کنند که همه عناصر به طور هماهنگ کار می کنند.

 

 

1- ذخیره مواد غذایی

 همه مواد غذایی – خام و پخته – باید تازه ، بدون آلودگی و در دمای مناسب نگهداری شوند.

یخچال های برودتی و انجماد باید جدا از تجهیزات پخت و پز باشند.

 بنابراین تجهیزات برودتی برای خنک ماندن مجبور نیستند بیش از حد کار کنند.

 برای صرفه جویی در هزینه تجارت خود یک آشپزخانه کم مصرف ایجاد کنید

 

2- آماده سازی غذا

 عبور از محصول خام مسئله اصلی است و باید به تفکیک مناسب فرآیندها رسیدگی شود.

ماموران بهداشت محیط به طور فزاینده ای تمایل به جداسازی دارند،

 بنابراین هنگام طراحی چیدمان آشپزخانه صنعتی ، در نظر گرفتن این نکته ضروری است.

در حالت ایده آل ، تهیه غذا باید بین انبار عمده و محل پخت و پز شما قرار گیرد.

 در صورت امکان ، تفکیک مناطق زیر را در ارتباط با فرآیندهای خاص لحاظ کنید:

 گوشت خام / آماده سازی ماهی

آماده سازی طیور

آماده سازی سبزیجات

آماده سازی غذای پخته شده

آماده سازی شیرینی / دسر

 مکانهای بزرگتر اغلب مناطق آماده سازی سرد را برای غذاهای پرخطر ایجاد می کنند.

 در مواردی که مناطق آماده سازی سرد امکان پذیر نیست  مشاغل کوچک تر باید رژیم های سختگیرانه ای را برای اطمینان از تفکیک فرآیندها اجرا کنند.

اطمینان حاصل کنید که ظروف و سطوح آماده سازی بین فرآیندها به طور مناسب تمیز می شوند.

ماموران  بهداشت محیط همچنین می توانند به شما در بررسی مطابقت طراحی آشپزخانه با مقررات و تنظیمات کمک کنند.

 

 

3- پخت و پز

 محل قرارگیری تجهیزات پخت و پز مانند اجاق گاز ، اجاق گاز و مایکروویو برای آماده سازی نرم و سرویس دهی در آشپزخانه صنعتی ضروری است.

 این تجهیزات  و همچنین محل قرارگیری انبار  باید از نظر استراتژیک در نظر گرفته شوند، تا کارکنان آشپزخانه در کمترین حالت ممکن ، با حداقل خم شدن ، رسیدن ، راه رفتن و چرخش ، قدم بردارند.

 تهویه آشپزخانه صنعتی قسمت اصلی آشپزخانه پذیرایی شماست.

 بنابراین تجهیزات آشپزی نیز باید به منظور ایجاد کارایی هودهای تهویه ، به صورت استراتژیک قرار گیرند.

 در مواردی که از تجهیزات پخت گاز استفاده می شود ، قوانین و مقررات سختگیرانه ای در مورد سیستم های تهویه و تهویه ایمنی گاز وجود دارد.

 یکی از عواملی که بسیار نادیده گرفته می شود ، فضای بین تجهیزات است، به ویژه در مکان هایی که باید درها را باز کرد.

بنابراین اطمینان حاصل کنید که در حالی که کارکنان می توانند آزادانه در اطراف آشپزخانه راه بروند ، می توان آنها را باز کرد.

 ارزش دارد مسیرهای درب را روی نقشه آشپزخانه خود بگنجانید.

 

4- پیشخوان خدمات

 بهترین طراحی های آشپزخانه به کارکنان جلوی خانه دسترسی آسان به گذرگاه می دهد.

 شما باید بر روی به حداقل رساندن میزان حرکت کارکنان مورد نیاز تمرکز کنید و محل پیشخوان خدمات نقش اساسی را بازی می کند.

 ایجاد یک جریان کارآمد و ایمن از کارمندان منتظر که حداقل حرکت را تضمین می کند و همچنین جلوگیری از برخورد هنگام رفت و آمد به منطقه غذاخوری ، مهم است.

 

 

5- شستن

 سینک ها و ماشین های ظرفشویی باید در نزدیکی ظرف ، شیشه و کارد و چنگال قرار داشته باشند تا حرکت در اطراف آشپزخانه به حداقل برسد.

 و همچنین سینک ظرفشویی ها باید همیشه یک سینک ظرفشویی اختصاصی و حوضچه های شستن دست با صابون و خشک کن دست در نقاط مهم اطراف آشپزخانه وجود داشته باشد.

 

 

استیل صدف و طراحی آشپزخانه و چیدمان

انواع چیدمان آشپزخانه صنعتی

 سه طرح آشپزخانه صنعتی معمولی وجود دارد.

 

 

طرح خط مونتاژ

 طرح آشپزخانه خط مونتاژ به این شکل است:

آشپزخانه به صورت مراحل اصلی ترتیب داده شده است و تجهیزات در یک خط برای ایجاد عملکردی به سبک تسمه نقاله تنظیم شده اند.

بعنوان مثال در سلف سرویس ها همه چیز به صورت خطی انجام می گیرد. پخت تا مواد غذایی و سرو غذا

 این نوع چیدمان معمولاً در افرادی که مقادیر زیادی غذا سریع سرو می کنند، استفاده می شود

 و این مزیت را دارد که می توان مقادیر زیادی را به راحتی از بین برد.

 

 

طراحی آشپزخانه صنعتی به سبک جزیره

 آشپزخانه های سبک جزیره ای یک بلوک اصلی در وسط آشپزخانه دارند.

 معمولاً تجهیزات پخت و پز در بلوک مرکزی قرار دارند ، قسمتهای آماده سازی غذا ، ذخیره سازی و سرویس دهی در دیواره های خارجی وجود دارد.

این نوع چیدمان معمولاً توسط کسانی که در آشپزخانه های بزرگ با تعداد زیادی پرسنل کار می کنند ، استفاده می شود ،

زیرا باعث ایجاد جریان طبیعی در اطراف آشپزخانه می شود و کارکنان را قادر می سازد تا از یک قسمت به قسمت دیگر حرکت کنند.

 

 

طرح به سبک منطقه

آشپزخانه های به سبک منطقه ای به بخشهای مختلفی تقسیم می شوند

– بخشهایی برای تهیه غذا

– پخت و پز ،

– یخچال ،

– سرویس بهداشتی ،

– شستشو و سرویس.

این یک طرح کوچک طراحی آشپزخانه صنعتی است و معمولاً در مواقعی که فضا در یک قیمت بالا قرار دارد ، استفاده می شود.

 از آنجا که فضای مرکز اتاق باز نگه داشته می شود ، باعث ایجاد ارتباط آسان بین کارکنان می شود.

طراحی آشپزخانه صنعتی خود و همچنین صفر تا صد تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود را به ما بسپارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *