طراحی و چیدمان آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف
طراحی آشپزخانه صنعتی
فوریه 2, 2021
تجهیزات فست فود و رستوران - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف
تجهیزات فست فود و رستوران
فوریه 8, 2021

آشپزخانه صنعتی و هزینه های راه اندازی آشپزخانه صنعتی

هزینه های راه اندازی آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف

هزینه های راه اندازی آشپزخانه صنعتی - تجهیزات آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف - steelsadaf

آشپزخانه صنعتی و هزینه های راه اندازی آشپزخانه صنعتی

هزینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی

یکی از بزرگترین سرمایه گذاری هایی که برای افتتاح یک فست فود یا رستوران جدید انجام می شود آشپزخانه است.

یک آشپزخانه صنعتی به تجهیزات درجه  اول صنعتی نیاز داردکه بتواند دربرابر استفاده بیش از حد رستوران مقاومت کند.

چیدمان و طراحی یک آشپزخانه صنعتی باید به گونه ای برنامه ریزی شده باشد که بتواند غذا را از محل آماده سازی به سمت سرو غذا توسط مشتری انتقال یابد.

قبل از عقد قرار داد برای اجاره آشپزخانه صنعتی حتما” متراژ محیط آشپزخانه را از مشاور و راه انداز خود پرسجو نمایید.

چون اگر محیط آشپزخانه کوچک باشد طراحی آشپزخانه صنعتی و چیدمان آشپزخانه سخت خواهد شد.

و یا حتی امکان چیدمان و طراحی آشپزخانه وجود نداشته باشد.

نقش آشپزخانه فست فود – رستوران

آشپزخانه قلب فست فود یا رستوران شماست ، محلی که منوی شما در آن زنده می شود.

 آشپزخانه صنعتی جایی است که غذا تهیه ، پخته و سرو می شود.

آشپزخانه به طور معمول تجهیزات شستشو ، مواد غذایی شما، انواع ظروف، تجهیزات آماده سازی، تجهیزات پخت را در خود جای داده است.

تفاوت آشپزخانه صنعتی و آشپزخانه خانگی

برخلاف آشپزخانه خانگی ، که فقط شما و خانواده تان هستید ،

یک آشپزخانه رستوران می تواند ده ها نفر را در هر شیفت رفت و آمد کند.

 بنابراین مهم است که به خوبی سازماندهی شود.

سازماندهی، علاوه بر صرفه جویی در وقت در هنگام شلوغی، به کارکنان کمک می کند تا از حوادث جلوگیری کرده و ضایعات اضافی را کاهش دهند.

هزینه های راه اندازی آشپزخانه  صنعتی

یکی از بزرگترین هزینه های بالای رستوران های جدید، آشپزخانه آن است.

باتوجه به مشکلات اقتصادی و گران شدن روز به روز تجهیزات آشپزخانه های صنعتی، برای اطلاع از هزینه های راه اندازی آشپزخانه های صنعتی؛ با شماره های استیل صدف تماس گرفته تا با مشاوره اولیه رایگان ، هزینه یک راه اندازی را به شما بگویند.

تا از اطلاعات لازم برای راه اندازی مطلع شوید.

اگر تجهیزات آشپزخانه جدیدی خریداری می کنید، به یاد داشته باشید که تجهیزات ارزان قیمت و بی کیفیت آشپزخانه  صنعتی مانند اتومبیل جدید در لحظه خارج شدن از نمایشگاه بی ارزش می شوند، می باشد.

از راه های صرفه جویی در هزینه در مرحله راه اندازی می توان به:

1- باید تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت بالا خریداری نمایید.

که اگر زمانی تصمیم به فروش تجهیزات گرفتید ضرر آنچنانی نکنید.

2- خرید تجهیزات آشپزخانه دست دوم با کیفیت بالا

که این دو راه را نیز استیل صدف برای شما ایجاد نموده است.

استیل صدف بعنوان بزرگترین تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه در تهران،

 علاوه بر تولید تجهیزات با کیفیت

عرضه کننده تجهیزات آشپزخانه خارجی نو و دست دوم با کیفیت بالا و قیمت مناسب می باشد.

با توجه به اندازه آشپزخانه فست فود و رستوران، ممکن است به هر کالایی احتیاج نداشته باشید.

هنگام تهیه لیست تجهیزات ، مطمئن باشید که هر جنبه ای از برنامه منو و چیدمان آشپزخانه خود را در نظر می گیرید.

و حتما با مشاوره و پرسه جو از کسانی که در این زمینه خبره می باشند اقدام به خرید تجهیزات نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *