تجهیزات آشپزخانه صنعتی | تاریخچه تجهیزات آشپزخانه های صنعتی | استیل صدف | steelsadaf
تاریخچه تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
ژوئن 18, 2020
تجهیزات آشپزخانه صنعتی | طراحی معماری و صنعتی داخلی فست فود | استیل صدف
طراحی معماری و صنعتی داخلی فست فود و رستوران
ژوئن 24, 2020

12 نکته مهم در راه اندازی رستوران یا فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | نکات مهم در راه اندازی فست فود | استیل صدف

تجهیزات آشپزخانه صنعتی | نکات مهم در راه اندازی فست فود | استیل صدف steelsadaf

برای ساخت ، تجهیز و راه اندازی یک فست فود یا رستوران ۱۲ نکته مهم و کلیدی را باید در نظر گرفته شود:

 

راه اندازی فست فود و یا رستوران شاید پردرآمد باشه ولی اگر به نکات و مشکلات ریز در این راه توجه نکنیم مطمعنا” این صنعت پر در آمد، برای شما پر از ضرر خواهد شد.

البته داخل آشپزخانه صنعتی هر رستوران یا فست فود کانسپت و شرایط خاص خودش را دارد.

ولی رعایت این نکات برای راه اندازی فست فود و یا در هر آشپزخانه صنعتی حائز اهمیت می باشد.

1- فضای پخت و پز

2- آماده سازی

3- فضای نگهداری مواد اولیه

4- فضای سردخانه

5- فضای شستشو و پولیش

6- فضای نگهداری ظروف

7- چربی گیری فاضلاب

8- خروجی مکش ورودی هوا به داخل آشپزخانه

9- محیط آشپزخانه فست فود نور کافی آفتابی و مهتابی داشته باشد که در دید نیروی انسانی خلاء ایجاد نکند

10- مسیر فاضلاب مناسب برای تخلیه آب کف آشپزخانه

11- دیوارهای آشپزخانه رستوران یا فست فود سرامیک یا سنگ و سقف آشپزخانه از رنگ روغنی که قابلیت شستشو را داشته باشد

12- کنج دیوارهای آشپزخانه رستوران یا فست فود باید کنیک یا ۴۵ درجه باشد که قابلیت شستشوی کامل را داشته باشد چنانچه ۹۰ درجه باشد از نظر بهداشتی ایراد دارد.

این نکات شاید از دید بسیاری از مخاطبان، نکات ساده و پیش پا افتاده ای باشد.

ولی زمانی می توانیم به اصل این نکات پی ببریم که وارد عرصه راه اندازی فست فود شده باشیم، و به مرور این نکات تک به تک به چشم خواهند آمد.

 

قبل از راه اندازی با مشاوری زبده مشورت نمایید و تمام نکات مهم قبل از راه اندازی را بیاموزید.

گروه صنایع استیل صدف این امکان را برای رستوران داران و فست فود داران و بقیه دوستانی که در این عرصه فعالیت می کنند، را فراهم نموده است که با در اختیار گذاشتن مشاوره رایگان به این دوستان در رابطه با این 12 نکته کلیدی و مهم نظر مشاوران ما را نیز جویا شوند و با تصمیمی درست اقدام به شروع کار و راه اندازی رستوران و فست فود خود نمایند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *