تولید کننده بشقاب پیتزا - بشقاب پیتزا ایتالیایی و آمریکایی - صنایع استیل صدف
تولید کننده بشقاب پیتزا
فوریه 16, 2021
صفر تا صد راه اندازی آشپزخانه های صنعتی کوچک - استیل صدف - تجهیزات آشپزخانه صنعتی
صفر تا صد راه اندازی آشپزخانه صنعتی کوچک
آوریل 13, 2021

هزینه راه اندازی فست فود کوچک

هزینه راه اندازی فست فود کوچک - نکات مهم قبل از راه اندازی آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف

هزینه راه اندازی فست فود کوچک - نکات مهم قبل از راه اندازی آشپزخانه صنعتی - صنایع استیل صدف - steelsadaf

هزینه راه اندازی فست فود کوچک

نکات مهم قبل از راه اندازی آشپزخانه صنعتی

اگر در آستانه افتتاح مشاغل جدید خدمات غذایی هستید ، شرایط فعلی ممکن است به معنای کوچک کردن موقت یا نامحدود برنامه های اولیه شما باشد.

 خوشبختانه انتخاب فضای کمتری به معنای چشم پوشی از رویاهای شما نیست.

ساخت یک آشپزخانه کوچکتر برای شغل خود حتی ممکن است فرصت های جدید مهیجی را ایجاد کند.

 

اگر آماده پذیرش این چالش هستید ، این مقاله می تواند به شما در شروع برنامه ریزی کمک کند.

در زیر سه نکته اساسی برای برنامه ریزی یک آشپزخانه صنعتی نوشته شده است که ممکن است معمولی نباشد ، اما می تواند به اندازه هر عملیات بزرگ موثر باشد.

 

صنایع استیل صدف

هزینه راه اندازی فست فود کوچک

نکات مهم قبل از راه اندازی آشپزخانه صنعتی

 

1- برنامه ریزی در تمام مراحل کاری خود

تمرکز هنگام کار با فضای کوچکتر ضروری است.

آشپزخانه های بزرگتر به معنای تجهیزات خوب کافی هستند که می توانید در مقابل نیازهای خود آزاد باشید ، اما آشپزخانه های کوچکتر کارایی لازم را دارند.

اولین قدم شما همیشه باید یک حسابداری دقیق از نیازهای خاص کسب و کار شما باشد.

روی نیازهای اولیه خود و نه آنچه ممکن است برای ارتقا سطح آینده به آن نیاز داشته باشید ، تمرکز کنید.

 

برای کمک به ایجاد نیازهای خود ، این سوالات را بپرسید:

– نیاز روزانه شما در تولید چیست؟

– چند بار مواد جدید خریداری می کنید؟

– به چه میزان ذخیره مواد تشکیل دهنده روزانه نیاز دارید؟

– آیا برای مدت طولانی نیاز به ذخیره محصولات غذایی کامل دارید؟

هرچه بیشتر مواد تازه وارد آشپزخانه خود کنید ، به ذخیره سازی طولانی مدت نیاز خواهید داشت.

برای فضاهای کوچک فقط به داشتن فضای خنک کننده یا انبار دار فقط برای کارهای روزمره توجه کنید.

به همین ترتیب از خرید اجاق گاز و سایر تجهیزات تولیدی که بیش از توانایی تولید روزانه پرسنل شما هستند ، خودداری کنید.

 

هزینه راه اندازی فست فود کوچک

نکات مهم قبل از راه اندازی آشپزخانه صنعتی

 

2- تجهیزات کم مصرف را انتخاب کنید

بسته به اندازه فضای موجود ، ممکن است لازم باشد از برخی تجهیزات تخصصی چشم پوشی کنید و در عوض روی کارایی فضا تمرکز کنید.

در عمل ، این ممکن است به معنای انتخاب کوره هایی با سقف داخلی توکار (مشابه واحدهای مسکونی) یا استفاده از یخچالهای آشپزخانه کوچکتر باشد.

 در حالی که استفاده بهینه از فضا باید در اولویت شما باشد ، مطمئن باشید که تجهیزات شما هنوز هم برای نیازهای صنعتی شما کافی است.

اگر فضای اضافی در خارج از آشپزخانه خود دارید ، پس نصب یک واحد برودتی را در نظر بگیرید.

اگرچه دسترسی به این واحد در مقایسه با یخچال بزرگ استندآپ تجاری کمتر راحت خواهد بود ، اما به شما امکان می دهد فضای کف آشپزخانه را صرفه جویی کنید.

 با نگهداری وسایل ضروری در واحدهای پیشخوان کوچکتر ، می توانید به حفظ جریان آشپزخانه و در عین حال فضای ذخیره سازی طولانی مدت در یخچال کمک کنید.

با این حال مطمئن شوید که از تجهیزات بهداشتی صرف نظر نکنید.

این نه تنها به سلامتی مشتریان کمک می کند ، بلکه باعث می شود از بازرسان مواد غذایی بیزار نباشید.

در صورت لزوم ، در جایی دیگر فداکاری کنید تا اطمینان حاصل شود که سینک ظرفشویی و سایر تجهیزات بهداشتی به راحتی در دسترس هستند و نیازهای کارکنان شما را برآورده می کنند.

 

هزینه راه اندازی فست فود کوچک

نکات مهم قبل از راه اندازی آشپزخانه صنعتی

 

3- خلاق باشید

وسایل شما معمولاً به بیشترین فضای آشپزخانه شما احتیاج دارند.

حتی اگر واحدهای چند منظوره را کوچک یا کوچک انتخاب کنید ، در نهایت به نقطه ای خواهید رسید که دیگر جای پای آنها قابل بحث نیست.

به جای نگرانی از آنچه نمی توانید تغییر دهید ، روی خلاقیت با سایر قسمتهای آشپزخانه تمرکز کنید.

برای شروع ،سعی کنید دقیقاً گردش کاری را که برای خود و کارمندان خود درنظر گرفته اید ،برنامه ریزی کنید.

وقتی تصویر خوبی از نحوه کار روزانه کارکنان آشپزخانه خود دارید ، می توانید مکان هایی را برای صرفه جویی در فضای خود پیدا کنید.

 آیا می توانید برخی وسایل اساسی آشپزخانه یا تجهیزات را به صورت عمودی ذخیره کنید؟

آیا می توانید وسایل دارای فضای ذخیره سازی داخلی را خریداری کنید؟

 آیا با نگه داشتن مواد بیشتر در کابینت های دیواری نزدیک به ایستگاه های پخت و پز می توانید ذخیره سازی انبار را کاهش دهید؟

 

هرچه بتوانید فضای بیشتری را در اطراف آشپزخانه آزاد کنید ، فداکاری های کمتری برای انتخاب دستگاه نیاز دارید.

تا زمانی که در طی این روند گردش آشپزخانه خود را در ذهن داشته باشید ، باید بتوانید بدون تأثیر بر کارایی پرسنل ، از آشفتگی و آشفتگی استفاده کنید.

 

تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی

شروع در فضای کوچکتر می تواند فداکاری به نظر برسد ، اما نیازی به این کار نیست.

 بابرنامه ریزی مناسب میتوانید آشپزخانه کوچک خود را به یک دستگاه تولید مواد غذایی کارآمد تبدیل کنید.

می تواند به شما کمک کند تا اهداف خود را در آشپزخانه های هر اندازه ای تحقق بخشید.

وقتی تصمیم گرفتید، آماده راه اندازی فست فود شدید، با ما تماس بگیرید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *