نکات مهم در نگهداری تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و محیط آن
Important points in the maintenance of industrial kitchen equipment and its environment
– به هیچ وجه تجهیزات آشپزخانه های صنعتی را با مواد شوینده که دارای اسید می باشند تمیز یا شستشو نکنید ، حتی مواد شوینده دارای اسید ضعیف.
– هر شب بعد از اتمام کار رستوران یا فست فود یا آشپزخانه صنعتی شما حتما” تجهیزات آشپزخانه خود را با شوینده های مخصوص چربی گیری همچو اتک با دستمال مرطوب تمیز نمایید .
– تجهیزاتی همچون گریل زغالی ابتدا با فرچه سیمی سوخته های چربی را بگیرید و سپس با دستمال و مواد شوینده، چربی های مانده روی گریل را تمیز نمایید.
– برای تجهیزاتی همچون یخچالها ابتدا باید طبقات یخچال را برداشته و سپس داخل یخچال را با مواد شوینده مخصوص و دستمال مرطوب تمیز نمایید.
– سطح اجاق گازها، خوراک پزها و سرخ کنها را از قطرات روغن پاک کنید زیرا این قطرات روغن عامل موثری در ایجاد آتش سوزی می باشند.
– در شست و شوی میز کار استیل باید از دستمال های مرطوب و نرمی مانند اسفنج استفاده کرد تا باعث آسیب به سطح میزکار نشود. همچنین در نظافت میزهای کار باید دقت بیشتری شود چون بیشتر اماده سازی های مواد اولیه غذایی بر روی میز کارها انجام می شود.
– چربی داخل سینکها و صافی شیرهای آب را با مواد شوینده تمیز کنید.
– دستگاه برش پنیر ، گوشت و کالباس(اسلایسر) را هر شب بعد از اتمام کار تمیز کنید.
– برای از بین بردن لکه قهوه بر روی میزها در کافی شاپ ها می توان از جوش شیرین استفاده نمود.
– سیخ ها و تورهایی که برای سرخ کردن گوشت قرمز و مرغ و ماهی استفاده میشوند را با فرچه تمیز کنید.
– تمام لباس های کارکنان رستوران یا فست فود هر شب بعد از اتمام کار در ماشین لباسشویی شستشو شود.
– دیواره ها و کف آشپزخانه نیز بعد از اتمام کار با مواد شوینده شستشو شود.
– مناطق خشک را نیز با دستمال مرطوب گردگیری کنید.
– جعبه کمکهای اولیه را هر شب بعد از اتمام کار بررسی و نواقص ان را برطرف کنید.
هراز چند مدت یکبار اتصالات ، لوله ها ، شیرآلات و کلید های برق و… را بررسی نمایید
تا در صورت خرابی، کهنگی، شکستگی و برای جلوگیری از مشکلات بیشتر و خرابی هزینه بر به تجهیزات، تعمیر و یا تعویض نمایید.
همچنین تیم استیل صدف آماده مشاوره کامل در زمینه نگهداری تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و نحوه نظافت آن ها با موادی که به تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما آسیب نرساند.
و در آخر تمام تجهیزات آشپزخانه های صنعتی که در طول سال استفاده بیشتری از آن را دارید سالی دو بار سرویس نمایید که این کار باعث طول عمر بیشتر تجهیزات می شود.و برای جلوگیری از بروز مشکل دیگر حتما” سرویس تجهیزات خود را، به سرویس کار متخصص دهید تا از سرویس شدن کامل تمام قطعات آن دستگاه اطمینان حاصل نمایید.