آیا با خوردن غذای بیرون کرونا می گیریم؟
آگوست 3, 2020
تجهیزات آشپزخانه صنعتی | قفسه استیل صنعتی | استیل صدف
قفسه استیل
می 12, 2020

    اخبار مربوط به کرونا

     

    گروه صنایع استیل صدف چندین موارد از نحوه مقابله با کرونا را که وزارت بهداشت برای رستوران ها، فست فودها و هتل ها و … را الزام نموده است را در اینجا بیان نموده است تا رستوران داران و فست فود داران و مشتریان عزیز با رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تلاش نمایند.

     

    – استفاده از سیستم تهویه مناسب برای رستوران ها، فست فودها و…  یا باز گذاشتن پنجره‌ها.

    – سفارشات مشتری در حداقل زمان ممکن ، سفارش گیری شود تا صف تشکیل نشود.

    – حداقل فاصله بین میزها دو متر باشد.

    – افراد مانند گذشته نباید رو به روی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متقابل به رأس نسبت به هم قرار بگیرند.

    – اجتناب از تماس کارکنان با یکدیگر از جمله دست دادن.

    – تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود.

    – در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یک‌بار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحاً یک‌بار مصرف استفاده شود.

    – اجتناب از تجمع در محیط کار از جمله رختکن، آبدارخانه، انبار و یا اطراف محیط کار.

    – سطوح رستوران می‌تواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹ و جود دارد. : بخش خام مواد غذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.

    – ضرورت استفاده از شیلد های محافظتی یا ایجاد حفاظ شیشه ای بین متصدیان رستوران و مشتریان.

    – استفاده از محافظ یا شیلد های محافظتی برای میز صندوق دار و نوار نقاله متحرک یا پیشخوان فروش بین مشتری و متصدی، ضرورت دارد.

    – دریافت وجه نقد ممنوع است و پرداخت باید آنلاین صورت گیرد.

    – کف سالن دو بار در روز بوسیله زمین شور آغشته به مواد ضدعفونی، گندزدایی شود.

    – منوهای رستوران قابل نظافت بوده و مرتب ضدعفونی شوند و همراه منو محلول ضدعفونی دست به مهمان داده شود تا در صورت تمایل دست خود را ضدعفونی کند.

    – نان به صورت بسته بندی در کیسه یا سلفون کشیده و قرار داده شود.

    – حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف استفاده شود.

    – دمای پخت استاندارد موادغذایی رعایت شود.

    – تمام ظروف بازگشتی از میز مهمان حتی در صورت استفاده نشدن، با آب گرم شسته شود.

    – در زمان انتقال ظرف حاوی غذا از آشپزخانه تا رستوران دقت لازم برای پیشگیری از آلودگی ثانویه رعایت شود.

    – تاحد امکان زنجیره انتقال گرم برای مواد غذایی تامین شود که تا زمان سرو در رستوران گرم بماند.

    – باتوجه به نظریه ماندگاری طولانی مدت ویروس روی سطوح استیل، در گندزدایی تجهیزات استیل در آشپزخانه ها دقت بیشتری شود.

    وزارت بهداشت از مشتریان خواسته ضمن حفظ رعایت فاصله حداقل تا دو متر از متصدیان و کارکنان رستوران، از تماس با محیط های آلوده اجتناب کنند و مدام دست‌های خود را مطابق آنچه سازمان جهانی بهداشت تعیین کرده است، بشویند. این وزارتخانه محیط های رستورانی را به آموزش کارکنان و آگاهی بخشی مشتریان با نصب تابلو، ملزم کرده است.