صنایع استیل صدف
تجهیزات راه اندازی آشپزخانه صنعتی
فوریه 24, 2020

مراحل راه اندازی آشپزخانه های صنعتی

صنایع استیل صدف

صنایع استیل صدف

مراحل راه اندازی صفر تا صد تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیست؟

گروه صنایع استیل صدف تولیدکننده تجهیزات آشپزخانه های صنعتی آماده طراحی، تجهیز، تولید و تأمین تمام محصولات آشپزخانه های صنعتی می باشد:

 

1- مشتری می تواند با توجه به مشاوره هایی که مشاوران گروه صنایع استیل صدف در اختیار آن ها قرار می دهند یا طبق خواسته خود محل راه اندازی آشپزخانه صنعتی اعم از رستوران، فست فود، تالار و...انتخاب می نمایند.

2- مرحله بعد نوبت به انتخاب تجهیزات آشپزخانه مورد نظری که مشتری قصد راه اندازی آن را دارد می رسد که در این مرحله مشتری نیز می تواند با گفتگو و مشاوره های گروه ما (استیل صدف) و یا انتخاب شخصی خود یا کسب نظر از اشخاصی که در این زمینه فعالیت می کنند، محصولات و تجهیزات آشپزخانه خود را انتخاب تا ما تجهیزات مورد نظر را متناسب یا نیاز مشتری، شروع به طراحی و تولید و تأمین آن تجهیزات نماییم.

3- بعد از انتخاب محل آشپزخانه و تجهیزات آن نوبت به طراحان گروه صنایع استیل صدف می رسد که بعد از طراحی دکور داخلی نوبت به طراحی(Design) چیدمان تجهیزات آشپزخانه (رستوران – هتل – فست فود و...) می رسد.

4- در مرحله بعد، نوبت به لوله کشی گاز و آب و سیم کشی برق مورد نیاز متناسب با طراحی انجام شده می باشد.

5- مرحله بعد مطابق با اندازه گیری که قبلا انجام شده هود و کانال های مربوط به آن و همچنین اینورتر، سانتریفوژ همراه با لرزه گیری و شاسی دوبل و تابلو مربوط به آن را،توسط نصاب ، نصب و راه اندازی می نمایند.

6- در این مرحله، طبق توافق های انجام شده مابین گروه صنایع استیل صدف و مشتریان عزیز، تمام تجهیزات آشپزخانه مشتری که طراحی تولید و تأمین شده است را برای مشتری ارسال می نماییم.

7- بعد از ارسال بار و چیدمان تجهیزات آشپزخانه نوبت به نصاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی میرسد که گروه صنایع استیل صدف در اختیار مشتری قرار می دهد تا در راه اندازی آشپزخانه با مشکلی مواجه نشود و یا اگر با مشکلی روبرو شد نصاب های ما آن را رفع و در اختیار مشتری قرار دهند.

8- بعد از انجام تمام مراحل بالا گروه استیل صدف همچنان برای کمک و همکاری با مشتریان عزیز آمادگی خود را اعلام می نماید تا پشتیبانی تمام تجهیزات آشپزخانه تحویل مشتری را برعهده می گیرد تا مشتری هیچ گونه مشکلی در طول انجام کارهای خود نداشته باشد و با موفقیت و سربلندی کار خود را به پشتوانه خدای متعال پیش ببرد.

 

_نکات مهم در نگهداری تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و محیط آن

_خرید و فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *